Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівзалізниця

questrum.livejournal.com

Вівторок, 16 вересня 2014, 13:14

На Львівзалізниці випробували новий дизель-поїзд

львівзалізниця

Львівська залізниця протягом чотирьох днів проводила випробування та обкатку нового приміського дизель-поїзда виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Дизель-поїзд випробовували на ділянках Львів-Чернівці, Львів-Тернопіль-Заліщики-Лужани-Коломия, Львів-Бескид-Воловець. До цього його випробували також на території Придніпровської залізниці на ділянці Новомосковськ-Дніпровський — Балівка.

«Цей поїзд призначений для приміського сполучення, а отже хотілося б, аби виробники передбачили тут і місця для перевезення велосипедів та лиж, запропонували можливість формування поїзда різнокласовими вагонами, додали потужності дизелю для роботи у горах», — розповів начальник Львівської залізниці Богдан Піх. 

Довідка Приміський дизель-поїзд ДПКр2-001 виробництва ПАТ «КВБЗ» складається з трьох вагонів. Його конструкція дозволяє формувати склад поїзда найменше з двох, а найбільше – з п’яти вагонів.

Експлуатаційна швидкість дизеля — 140 км/год, конструкційна — 154 км/год. Кузови виготовлено з нержавіючої сталі, встановлено жорсткі зчіпні пристрої, а міжвагонні переходи – герметичні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.