Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівзалізниця

Середа, 10 вересня 2014, 13:25

Львівська залізниця влітку перевезла понад 2 млн пасажирів

львівзалізниця

Львівська залізниця протягом трьох літніх місяців у далекому сполученні перевезла 2 млн 172 тис пасажирів. 

Порівняно із червнем-серпнем 2013 року кількість пасажирів зменшилась на понад 196,7 тисяч або 8,3%, передає прес-служба Львівзалізниці.

За інформацією пасажирської служби магістралі, традиційно найбільша населеність протягом літнього періоду зафіксована у потягах, що курсують до морського узбережжя: середня населеність потягів до Одеси протягом трьох місяців становила 93%, до Херсону – 78%. Також популярним серед пасажирів став новопризначений цьогоріч потяг із Чернівців до невеликого курортного міста Генічеськ, що на Херсонщині, – середня населеність поїзда протягом літа склала 80%.

Також із введенням нового графіка руху пасажири Львівської залізниці могли подорожувати безпересадковими причіпними вагонами, які курсували зі Львова та Чернівців до болгарського курорту Варна, а також зі Львова в Будапешт. Відтак, вагоном Львів-Варна протягом літа скористалися 355 осіб, Львів-Будапешт – 369 пасажирів, із Чернівців до Варни подорожували 112 осіб.

Загалом же за 8 місяців цього року Львівська залізниця перевезла у далекому сполученні 4 млн 696 тис пасажирів. Минулоріч за цей період послугами сталевої магістралі скористались 5 млн 714,7 тис пасажирів. Зменшилась також кількість проїзних документів, реалізованих через мережу Інтернет: за 8 місяців 2014 року пасажири придбали 252 тис 954 квитки, протягом січня-серпня 2013 року – 284 тис 106 квитків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.