Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

procherk.info

Понеділок, 29 липня 2013, 13:37

Прокуратура оскаржує вирок заступнику мера Городка, що обвинувачується у хабарництві

Органами прокуратури Львівської області внесено апеляцію на рішення суду, яким винесено вирок заступнику міського голови з питань діяльності виконавчого комітету однієї з міських рад Городоцького району.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

З’ясовано, що останній незаконно одержав 4 тис. грн за сприяння у видачі приватному підприємцю рішення про дозвіл на проведення торгівлі.
У ході розслідування посадовець звільнений із займаної посади.

Водночас вироком суду він засуджений до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати відповідні посади на 2 роки. При цьому, на підставі ст.75 КК України його звільнено від відбування основного покарання та призначено 2 роки іспитового строку.

З огляду на невідповідність призначеного судом покарання ступеню тяжкості правопорушення та особі засудженого, прокуратурою внесено апеляцію на таке рішення. Державним обвинувачем суд орієнтовано на постановлення покарання у вигляді реального позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.