Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

economics.lb.ua -

Вівторок, 6 серпня 2013, 14:28

Проект угоди про видобуток сланцю на Львівщині нарешті зробили електронним

Проект угоди про розподіл вуглеводнів між державою Україна, компанією "Шеврон" та ТзОВ "Надра Олеська" вже є в електронному варіанті і найближчим часом його отримають члени робочої групи з депутатів Львівської облради та експертів, які мають його опрацювати.  

Про це сьогодні, 6 серпня, йшлося на засіданні постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

Аби депутати отримали проект угоди для опрацювання, необхідне доручення голови Львівської ради, зазначив під час засідання голова екологічної комісії Олексій Балицький.

Як тільки депутати отримаю проект угоди електронною поштою, буде визначене засідання робочої групи, додав Балицький.  

На засіданні комісія вирішила скерувати до робочої групи низку звернень і пропозицій щодо видобутку сланцю на Львівщині, серед яких - зауваження до проекту угоди з боку Львівської ОДА.

Нагадаємо, до нещодавно створеної робочої групи з вивчення проекту угоди з видобутку вуглеводнів на Львівщині увійшли юристи, науковці та депутати від кожної фракції Львівської облради.

Депутати Львівської облради розглянуть проект угоди про розподіл продукції з компанією "Шеврон" на сесії восени.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.