Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

lenta-ua.net

Вівторок, 6 серпня 2013, 14:45

Кабмін ігноруватиме робочу групу на Львівщині, що вивчає угоду про сланець

Державна служба геології та надр України, діяльність якої координує Кабінет Міністрів України, повідомила Львівську облраду, що нещодавно створена в облраді робоча група з вивчення угоди про розподіл вуглеводнів не має повноважень на надання пропозицій щодо угоди.

Про це йдеться в інформації в.о. голови Державної служби геології та надр України Олексія Падалка, яка сьогодні, 6 серпня, розглядалась на засіданні постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації облради.

В інформації Падалко послався на законодавство, згідно з яким питання щодо організації аналізу угод про розподіл продукції відносяться до компетенції міжвідомчої комісії, яка постійно діє при Кабміні.

"Мова йде про те, що створення нашої робочої групи, надання пропозицій щодо угоди нікого не цікавить і до уваги братися не буде. Попри це, у нас повинна бути своя думка і ми маємо проаналізувати цей проект угоди", - зазначив голова комісії Олексій Балицький.

Нагадаємо, найближчим часом відбудеться засідання робочої групи у складі експертів та депутатів Львівської облради, які опрацьовуватимуть електронний проект угоди між Україною та "Шевроном" про розподіл вуглеводнів.

Депутати Львівської облради розглянуть проект угоди про розподіл продукції з компанією "Шеврон" на сесії восени.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.