У Львові гратиме незвичайний оркестр, до участі в якому запрошують усі охочі музиканти

Середа, 21 серпня 2013, 14:19

Львівські музиканти, які зацікавлені імпровізацією, можуть стати учасником неповторного польсько-українського оркестру, виступити з концертом на міжнародному фестивалі і створити саундтрек до дивовижнього 3D-фільму. Вступ до Art Meetings Orchestra триває.

Про це повідомляють організатори заходу.

Кожен львівський творець може вже тепер виразити своє бажання взяти участь в унікальному гурті, котрий буде створений в рамах третього Міжнародного фестивалю Art Meetings. Ефектом спільної праці музикантів буде концерт у Львові, а також приготування саундтреку до фільму Запах Львова, що буде продемонстрований на постійній інсталяції site-specific у центрі Львова.

"Проект спрямований максимально задіяти потенціал кожної особистості, використовуючи різноманітність звуків та стилів, так, щоб створити нову свіжу музичну якість, провідним мотивом котрої буде запах Львова" - говорить лідер і засновник групи, Пйотр "Дамас" Дамасєвич, відомий польський трубач та музичний експериментатор.

Аби надіслати анкету для участі в Art Meetings Orchestra, вистачить використати простий формуляр, що знаходиться на веб-сторінці організатора за адресою: http://artmeetings.eu/ukraina/orchestra?lang=uk. Перед виступом, що відбудеться 10 жовтня у Львов, будуть організовані інтенсивні кількаденні семінари.

Art Meetings Orchestra виступатиме в рамах Art Meetings. В Україні Міжнародний фестиваль триватиме від 10 до 14 жовтня. В рамах проекту у Львові та Києві будуть відбуватися концерти найкращих польських гуртів, цікаві громадські акції, семінари для дітей та дорослих, презентації фільмів та зустрічі networking. Проект завершиться унікальним комплексним проектом 3Дпластікон.

Мітки: оркестр