Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

uefaeuro2012.lviv.ua

Вівторок, 17 вересня 2013, 17:00

Головне за вівторок, 17 вересня

Головна подія: Верховна Рада України ухвалила закон, яким зобов'язала місцеву владу надавати соцпослуги бездомним, а також впорядковується включення бездомних в реєстр виборців.

Політика
Президент
Янукович призначив Юрія Іващенка заступником міністра юстиції України - керівником апарату.
Янукович звільнив з посади судді Конституційного Суду України Володимира Кампо у зв'язку з досягненням ним шістдесяти п'яти років. Іншим указом Янукович призначив Олександра Касмініна суддею КСУ.
Економіка
Макропоказники
У серпні промислове виробництво скоротилося на 5,4% порівняно з серпнем 2012 року.
Виробництво горілки з вмістом спирту менше 45,4% у серпні 2013 р. до серпня 2012 р. скоротилося на 16,7% - до 2,2 млн дал.
Львів
ВРУ
Парламент ухвалив Постанову про відзначення 100-річчя з часу заснування Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької.
Львівська облрада
Львівська облрада прийняла звернення до ВРУ з вимогою внести зміни до Податкового кодексу "з метою скасування дискримінаційної норми оподаткування грошових переказів, що надходять від українців, які працюють за кордоном".
Депутати затвердили Програму поповнення бібліотечних фондів на 2013 рік (шкільних бібліотек). Обсяг фінансування програми становить 300 тис. грн. на рік.
Депутати прийняли звернення до Президента України, Прем'єр-міністра України, Голови Верховної Ради України щодо збереження пільгових режимів оподаткування для українських сільгоспвиробників.
Фракція ВО "Свобода" у Львівській облраді засудила публікації в газеті "Експрес" про зв'язки партії з криміналітетом та назвала їх війною медіаолігарха Ігоря Починка проти "Свободи". Пообіцяла також звернутися до суду.
Чотири депутати Львівської обласної ради не вступили в партію "Батьківщина», у тому числі і заступник голови облради Василь Пісний.
Економіка
Будівництво
Індекс будівельної продукції у січні-серпні поточного року порівняно з відповідним періодом 2012р. становив 85,3%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.