Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Середа, 25 вересня 2013, 14:08

Нове Львівське управління міліції планують добудувати за півтори року (ФОТО, ВІДЕО)

Станом на сьогодні, 25 вересня, будують фундамент 5-повернохової будівлі майбутнього офісу міліції у місті Львові, що на Стрийській, 105.

Про це на прес-конференції заявив начальник ГУ МВС у місті Львові Сергій Зюбаненко, передає кореспондент Варіантів.

Майбутній офіс міліції будують біля автовокзалу на Стрийській, тобто він має високоякісне транспортне та інженерне забезпечення.

Начальник ГУ МВС у місті Львові Сергій Зюбаненко розповів, що літав у Грузію, аби подивитися на їхні реформи. Зюбаненко зазначив, що офіс зроблять якіснішим, адже східні сусіди робили зводили будівлі з поспіхом.

Львівська міська рада виділила міліції 4 млн. грн, а Міністерство внутрішніх справ – 7 млн. Хоча орієнтовна вартість будівництва становить 47 млн. грн.

Сергій Зюбаненко зазначив, що місто виділило лише 1% від бюджету розвитку, проте навіть ці гроші блокує казначейство.

Головний міліціонер Львова сподівається, що нове Львівське управління міліції буде готовим до 2015 року.

Нагадаємо, нещодавно оприлюднили детальний проект свого нового управління, яке побудоване на вулиці Стрийській.

Управління капітального будівництва Львівської міськради 23 липня за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «Холдингова компанія «Еко-Дім» на будівництво приміщення для Львівського міського управління ГУ МВС України за 44,10 млн грн. Іншими словами, новий офіс міліції на Стрийській збудують партнери Козаків.

До слова, громадський діяч Богдан Хруставчук вважає зведенням такої будівлі недоцільним, оскільки сума,була перерахована на будівництво офісу, спершу була передбачена на ремонти садочків, шкіл, а також реставрацію балконів та Львівська міська рада прийняла рішення витратити дані видатки на будування нового офісу міліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.