Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 10:07

Розпочалось зведення першого поверху нового прозорого офісу львівської міліції на Стрийській

Розпочалася активна фаза будівництва нового офісу міського управління міліції, що знаходиться на вулиці Стрийській у Львові. Уже тривають роботи із будівництва першого поверху. 

Про це повідомив начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко, передає прес-служба ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

„Приміщення у Львові є унікальним, бо ділянка, де воно будується ідеально для цього підходить. Коли я був у Грузії, то я переконався, що такі скляні, прозорі приміщення мають бути на відкритій місцевості, а не бути затисненими у центральній частині міста. Це буде сучасно, відкрито і креативно та адаптовано до місцевості”, – сказав Сергій Зюбаненко.

Взірцем для нового приміщення у Львові стала будівля поліції у місті Тбілісі.

Зюбаненко розповів, що основною причиною будівництва є удосконалення технічної бази, зокрема, розвивати систему камер відеоспостеження, встановлення GPS-навігації в автомобілях усіх нарядів міліції міста, оновлення лінії „102”, підбір висококваліфікованих кадрів.

Встановлення камер розпочнеться у 2014 році. Це зумовлено тим, що необхідна центральна база з комунікаціями, де буде сервер. „Це все вже є в проекті. Як тільки це буде готове на певній стадії, ми відразу почнемо встановлювати”, - зазначив Сергій Зюбаненко.

Головний міліціонер розповів, що після встановлення камер у центрі міста, наряди міліції буде передислоковано у райони з концентрацією квартирних крадіжок та вуличних злочинів.

Переглянути фотографії проекту можна тут.

Нагадаємо, будівництво нового управління міліції Львова коштуватиме 47 млн грн. Анонсувався початок будівництва нового управління ще в червні 2013 року. Будівля матиме п’ять поверхів на площі близько 4 тис. кв. м. Завершення будівництва планується до 2015 року.

До слова, управління капітального будівництва Львівської міськради 23 липня за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «Холдингова компанія «Еко-Дім» на будівництво приміщення для Львівського міського управління ГУ МВС України за 44,10 млн грн. Іншими словами, новий офіс міліції на Стрийській збудують партнери Козаків.

До слова, громадський діяч Богдан Хруставчук вважає зведенням такої будівлі недоцільним, оскількисума,була перерахована на будівництво офісу, спершу була передбачена на ремонти садочків, шкіл, а також реставрацію балконів та Львівська міська рада прийняла рішення витратити дані видатки на будування нового офісу міліції. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.