Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ТЕК

http://mizgir.com.ua

Середа, 23 травня 2012, 14:04

«Львівобленерго» розпочало корпоративний захід «Безпека понад усе!»

21 травня, напередодні літніх канікул, розпочався корпоративний захід від ПАТ «Львівобленерго» «Безпека понад усе!», який вже став традиційним. Про це повідомляє Відділ корпоративних зв'язків ПАТ «Львівобленерго».

Як учасник Глобального Договору ООН і соціально відповідальна компанія, ПАТ «Львівобленерго» підтримує міжнародну ініціативу, спрямовану на захист прав дітей, їх життя та здоров'я.

Під час літніх канікул, коли діти менше перебувають під опікою дорослих, дитячі ігри та цікавість можуть стати причиною ураження електричним струмом.

Захід від «Львівобленерго» «Безпека понад усе!» має на меті зберегти життя та здоров'я дітей.

В рамках заходу проводяться навчальні та практичні заняття в школах з питань електробезпеки та навиків надання першої медичної допомоги. Для кращого сприйняття інформації дітям вручають ілюстровані пам'ятки з правилами електробезпеки.

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, ПАТ «Львівобленерго» проведе День відкритих дверей.

Школярі матимуть можливість ознайомитись з роботою Товариства, з енергообладнанням, для них буде проведена лекція-екскурсія в серце електромереж Львівщини — центральну диспетчерську службу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.