Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

розгубленість

stihi.ru

Четвер, 7 листопада 2013, 09:16

Опозиція не знає, на якій сесії краще говорити про Сала: черговій чи позачерговій

розгубленість

Опозиція не може дійти згоди з приводу питання про те, на якій сесії Львівської облради треба слухати питання про недовіру голові Львівської ОДА Олегові Салу: на черговій чи скликати позачергову сесію.

Нагадаємо, ВО "Батьківщина", ВО "Свобода" та УДАР розпочали терміновий збір підписів про включення до порядку денного наступного пленарного засідання Львівської облради питання щодо висловлення недовіри голові Львівської ОДА Олегу Салу.

Однак, згідно регламентом Львівської облради, для включення питання у порядок денний достатньо простої більшості голосів депутатів.

Натомість народні депутати Роман Ілик, Степан Курпіль, Лідія Котеляк, Андрій Парубій, Ігор Васюник, Михайло Хміль, Степан Кубів, Ярослав Гінка, Ярослав Дубневич, котрі входять в групу «Львівщина» заявили про необхідність скликання позачергової сесії Львівської облради. Про це йдеться заяві, оприлюдненій ЛОО ВО "Батьківщина".

Голова постійної комісії депутатської діяльності, етики і регламенту Михайло Барбара не бачить практичної можливості і не пам'ятає прецедентів скликання позачергових сесій облради, коли не завершена і триває чергова сесія. 

Про це він заявив Варіантам, коментуючи вимогу опозиційних депутатів скликати позачергову сесію з питання висловлення недовіри голові Львівської ОДА Олегу Салові.

 «Закон не обмежує такої можливості, але практично зробити це складно, адже створює значні проблеми в роботі апарату облради. До того ж я не бачу проблеми внести це питання в порядок денний чергової сесії і розглянути його на запланованому пленарному засіданні», - розповів Михайло Барбара.

Нагадаємо, 12 листопада повинно відбутися чергове пленарне засідання 26 сесії Львівської облради. 

Президент призначив Олега Сала на посаду голови Львівської ОДА 31 жовтня.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.