Шість спортсменів Львівщини братимуть участь в Зимовій Олімпіаді-2014 в Сочі

Четвер, 19 грудня 2013, 14:26

Шість спортсменів Львівщини здобули ліцензії на участь в ХХІІ Зимових Олімпійських іграх у 2014 році в російському місті Сочі.

Про це повідомив головний тренер збірної команди України із санного спорту Тарас Гарцула, передає прес-служба Львівської ОДА.

За словами Гарцули, кількість спортсменів Львівщини, які увійдуть до збірної України може збільшитись, адже остаточний термін подання заявок від НОК на участь в Олімпійських іграх – 27 січня 2014 року.

«Варто відзначити, що наші спортсмени мають дуже добру загально-фізичну підготовку. Україна і Словаччина з числа країн, які не мають своїх тренувальних трас, найбільше вибороли ліцензій на участь в Іграх. Для нас це дуже показово. І вже в лютому плануємо приїхати з Сочі з хорошими результатами», – підсумував головний тренер збірної України із санного спорту.

Зазначимо, Олімпійські ігри в м. Сочі відбудуться 7-23 лютого 2014 року. У змаганнях з 15 видів спорту буде розіграно 98 комплектів нагород та очікується участь близько 3 000 атлетів з 80 країн світу. Українські спортсмени планують взяти участь в 11 видах спорту із 15 представлених на Іграх (біатлон, лижні гонки, фігурне катання, санний спорт, фрістайл, гірськолижний спорт, сноубординг, стрибки на лижах, лижне двоборство, шорт трек, бобслей). 

Мітки: олімпіада, спорт