Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Стрийська міська рада

ulytas.org.ua

Неділя, 26 червня 2022, 06:43

Стадіон Сокіл в Стрию відкрили для занять бігом

Стрийська міська рада

Тепер на стадіоні також можна проводити спортивні змагання та футбольні матчі. 

З понеділка, 27 червня, у Стрию стадіон Сокіл відкрили для відвідувачів після завершення повної реконструкції. 

Про це повідомила пресслужба Стрийської міськради.

Цьогоріч під час завершального етапу реконструкції стадіону також виконали й розмітку бігових доріжок. 

"Її зробив єдиний український сертифікований спеціаліст з Харкова. І уже з наступного тижня стадіон буде відкритий для проведення спортивних змагань та футбольних матчів", – йдеться у повідомленні.

Займатись спортом на стадіони можна з 07:00 до 20:00 щодня. Відвідувачі повинні на бігових доріжках мати змінне взуття та не займати 1-4 доріжки, які  призначені для проведення змагань, тренування спортсменів та вихованців спортивних шкіл. Відвідувачам заборонено їздити по полю, доріжках та майданчиках на велосипедах, роликах, використовувати палиці для скандинавської ходьби.

Нагадаємо, реконструкція стадіону Сокіл провели у 2021 році: облаштували футбольне поле з системою поливу, легкоатлетичні доріжки, сектори для штовхання ядра, метання диска, молота, спису, стрибків у довжину, висоту тощо; майданчик для мініфутболу з синтетичною травою (42х22), ігровий мультифункційний майданчик з поліуретановим покриттям та тренажерний майданчик.

Нагадаємо, нардеп Михайло Цимбалюк пообіцяв, що Львівська обласна рада цьогоріч виділить кошти на завершення реконструкції стадіону в Стрию.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.