Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

страйк

buknews.com.ua

Четвер, 23 січня 2014, 11:19

Повноцінного страйку не буде, поки хтось не візьме політичної відповідальності, – страйком Львівщини

страйк

Ні Штаб національного спротиву, ні ВО "Євромайдан" не провели засідання на заклик Віталія Кличка про всеукраїнський страйк.

Про це у кометарі Варіантам повідомив координатор Страйкового комітету Штабу національного спротиву Львівської області Андрій Соколов.

Вчора Віталій Кличко закликав українців до попереджувального страйку, який повинен відбутися сьогодні о 12:00, але обговорення цього страйку не було. Також немає політичної сили, яка б взяла на себе відповідальність за страйк.

Сьогодні збиратимуться люди під державними установами, але повного страйку на Львівщині не буде, поки його не узгодять та хтось не візьме політичну відповідальність за страйк, – запевнив Андрій Соколов.

Координатор Страйкового комітету Штабу національного спротиву Львівської області Андрій Соколов розповів, що він двома руками за страйк, але його потрібно правильно організувати.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий противник загальноміського страйку, а вчора на площі Ринок із вимогою оголосити загальноміський страйк зібралося близько 400 людей.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.