Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перехрестя

П'ятниця, 7 лютого 2014, 11:15

У Львові визначили найбільш забруднені перехрестя

перехрестя

КП «Адміністративно-технічне управління» розробило карту-схему забруднення повітря на перехрестях Львова.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Результати замірів, які проводилися щоквартально протягом 2013 р. виявили 13 перехресть із помірно небезпечним та 12 перехресть із слабо небезпечним ступенем небезпечності.

Відтак перехрестями, на яких фіксувалися перевищення гранично допустимих норм забруднюючих речовин протягом двох і більше кварталів стали такі: пр. Чорновола – вул. Городоцька, пр. Свободи – вул. Дорошенка, вул. І. Франка – вул. К. Левицького – вул. Кн. Романа, вул. Листопадового Чину – вул. Університетська, пр. Чорновола – вул. Під Дубом, вул. Шевченка – вул. Левандівська.

Варто зазначити, що після проведення транспортних робіт та створення нової транспортної розв’язки на перехрестях вул. Городоцька – вул. Наливайка та вул. Городоцька – вул. Шевченка якість атмосферного повітря на них значно покращилась. Якщо на початку 2013 р. на даних перехрестя були зафіксовані перевищення гранично допустимих норм забруднюючих речовин і зазначений помірно небезпечний ступінь забруднення, то протягом 3-го та 4-го кварталів 2013 р. жодних перевищень не виявлено і зафіксовано безпечний ступінь забруднення атмосферного повітря.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.