Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Франк-Вальтер Штанмайєр

dw.de

Вівторок, 18 лютого 2014, 17:02

Очільник МЗС Німеччини закликає до мирного вирішення конфлікту в Україні

Франк-Вальтер Штанмайєр

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штанмайєр у телефонній розмові зі своїм українським колегою Леонідом Кожарою закликав політичні партії України до мирного вирішення конфлікту.  

Повідомлення про це сьогодні, 18 лютого,  з'явилось на акаунті Штанмайєра у Facebook.

"Сьогодні я мав телефонну розмову з міністром закордонних справ України Леонідом Кожарою. Я терміново закликав конфліктуючі партії в Україні продовжити діяльність останніх днів та шукати політичне рішення шляхом переговорів. З впевненістю можна сказати, що повернення до насильства в Києві не є шляхом до того, аби прийти до примирення та хорошого майбутнього країни", - йдеться у повідомленні Штанмайєра на Facebook.

У повідомленні також наголошується на тому, що Німеччина "продовжує свої зусилля для вирішення конфлікту".

На думку Штанмайєра, звільнення ув'язнених в обмін на звільнення адміністративних будівель в Україні стало хорошим прикладом для ОБСЄ.

Відтак, наголошує політик, пошук політичного рішення треба продовжувати.

Зазначимо, що сьогодні в.о. міністра внутрішніх справ України Леонід Кожара заявив, що "радикальні сили", а не мирні протестувальники, ініціювали новий спалах насильства.

Нагадаємо, СБУ та МВС дало протестувальникам час до 18.00, аби припинити протистояння та повернутись до переговорів. До цього вони закликали лідерів опозиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.