Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лисий микола

jurisperitus.blogspot.com

Субота, 5 квітня 2014, 15:18

На Львівщині новий військовий прокурор

лисий микола

Сьогодні виконувач обов’язків Генерального прокурора України Олег Махніцький представив колективу прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері новопризначеного прокурора регіону – старшого радника юстиції Миколу Лисого.

Про це повідомила Прес-служба прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

Першочерговими завданнями, які стоять перед прокурорами воєнної сфери у регіоні, Олег Махніцький визначив вирішення кадрового питання.

У прокуратурі повинні залишитися і працювати лише професіонали, патріоти і порядні люди. Тим, хто був причетним до корупційних схем, не місце у сучасній прокуратурі, яка не має права працювати на чиїсь особисті замовлення, а повинна жорстко і принципово виконувати вимоги Конституції України, Закону про прокуратуру, захищати інтереси людини і інтереси держави, у тому числі – у воєнній сфері.

Окрім того, він підкреслив, що у період виведення військ з окупованої території прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері повинна особливо уважно і принципово забезпечити конституційні права цієї категорії військовослужбовців. У той же час потрібно дати відсіч проявам сепаратизму, спробам розвалити державу. 

 

Старший радник юстиції Лисий Микола Іванович пройшов низку прокурорсько-слідчих посад, починаючи з 1992 року: слідчий військової прокуратури Первомайського гарнізону, помічник військового прокурора, заступник військового прокурора, військовий прокурор Первомайського гарнізону військової прокуратури Південного регіону України, військовий прокурор Черкаського гарнізону військової прокуратури Центрального регіону України.

У 2006-му – 2011-му роках Микола Лисий очолював військову прокуратуру Київського гарнізону.

На посаду прокурора Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері призначений з посади заступника прокурора Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.