Пропаганда чарівної казки

10 квітня 2014

Пропаганда генерального мордобитія помічає лише той бік фронту і не бачить, як вже давно суїцидалиться львівська інтелігенція.

Якщо перейти на якісь конкретні приклади місцевого шансону, то ось, наприклад, Тарас Возняк – класичний приклад трагедії інтелектуала, який проміняв інтелектуа­льну відвагу пошуків істини на пропаганди­стські побрехеньк­и мізерійног­о штибу.

Трагедія Возняка у тому, що у загельованого свободівця Ситника чомусь розкуйовджене волосся після туалетної бійки з Добродомовим, а дитсадковий похід Фаріон невипадково висвітлювали місцеві телекамери, хоча насправді усе цікаве показала одна відеокамера, бо усі інші телекамери показали лише цей, кастрований сюжет.

Дрібнички,­ але у них увесь сатанізм Возняка, який хіба що так вперто вгроблює свою репутацію тому, що хоче воскреснути для майбутнього життям якимось гамаюном.

Не далеко від маразмів Возняка втікає і його побратим-поплічник Андрій Павлишин (вони свого часу сиділи одесную та ошейную трясці святого Луценка), який у своєму ФБ вже починає бачити у кожному малолітньому поливальнику Обливаного понеділка потенційного агента окупанта.

Вкраїнська пропаганда нічим не краща за російську, тільки менш підготовлена, але така ж соплива у своїх агресивних кітчах.

Тому й зовсім не дивно, що на дещо інтелектуальному сайті Збруч з'являються фрагменти культурної графоманії від дівчаток та хлопчиків, де закликається у дружньому колі під ковдрою читати Українську правду, як святе, незамулене джерело інформації. Читати і дрочити.

Львівські культрегери (та інші хіпстери) й справді є античними ідіотами, які до Євромайдану усіма фібрами своєї чуттєвої натури відбивались від політики, але коли політика вже сама зацікавилась їх безсмертними душами, то вони лише так безтурботно піддаються будь-якому зомбуванню, не особливо просікаючи місцеві розклади.

Хоча, таки-так – Садовий – це їхнє все.

Хоча й їх непомильні душі може зігрівати той минулорічний факт, що навіть український Esquire може конкретно лажати у політичних джинсах.

Позаконтекстуальні пред'яви до Тягнибока від нью-йоркського єврея, гея та порнографа Майкла Лукаса (навіть зважаючи на усі кулуарні ігрища) вбили своєю пацаватістю будь-яку довіру до євреїв, геїв та спаскудили усю любов до порно.

То ж поки нові сорти ірису називають на честь Небесної сотні, то для усіх сурмачів кумачевих плачів звучить Astronomyy та його хіт "Don't Need U".

олександр ковальчук

Мітки: Esquire, Kozak System, Андрій Павлишин, Андрій Парубій, Андрій Петришин, Андрій Садовий, Богдан Мицак, Володимир Парасюк, Гайдамаки, Експрес, Євромайдан, євромайдан львів, Люстраційний комітет Майдану Львівщини, Марія Матіос, небесна сотня, Океан Ельзи, Отар Довженко, Правий сектор, пропаганда, рнбо, Софія Федина, Тарас Возняк, УКУ