У Львові на хабарі впіймали керівника навчально-виробничого центру

Понеділок, 12 травня 2014, 13:03

Працівники міліції викрили керівника львівського навчально-виробничого центру під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 2500 гривень.

За ці кошти чоловік мав видати свідоцтво про проходження навчання з проведення робіт із підвищеним рівнем небезпеки, повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області під процесуальним наглядом та спільно з прокуратурою області викрили директора навчально-виробничого центру.

Працівники міліції викрили 52-річного керівника під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 2500 гривень від приватного підприємця за видачу свідоцтва про проходження навчання з проведення робіт з підвищеним рівнем небезпеки.

Варто зазначити, що отримання такого свідоцтва дозволяє законно проводити підприємницьку діяльність, а саме різні ремонтні та будівельні роботи з підвищеною небезпекою.

За даним фактом слідчим управлінням області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років.

Наразі правоохоронці встановлюють інші факти одержання таким чином коштів керівником учбового центру.

Досудове розслідування триває.


Мітки: хабарництво