Альфа і банка Садового

19 травня 2014

Дуже обережно розпочинається цьогорічний Альфа Джаз Фест у Львові.

Хіба що, !Фест виписав за активне мовчання Довженку якусь величезну знижку на хавку у своїх кітчевих закладах для гопників, де з них і стібуться.

Щось також непомітно, щоб Довженко у вирі праведного піару привселюдно рвав грамотку, яку йому вдарував Садовий, схоже, що відомо за які заслуги.

Ось так якось виявилось, що найбільшими гробарями ідеалів Євромайдану стали найбільші активісти, а про це маляток попереджалось ще у першій Ємайданній статті.

У своєму піаристичному лицемірстві Довженко посягнув навіть на святе – на Яндекс. Але хіба не працівник Яндексу Петро Нек є завсідником різноманітних посиденьок в УКУ і світиться на усіх фотках?

Хіба не Петро Нек обурювався гопниками з УКУ? І тут таке западло. Довженко бойкотує Нека? Чому Нека взагалі пускають у святі стіни УКУ?

Схоже, що малятка й досі не роздупляють тієї простої істини, що після таких коників переважно будуть вигрібати не вони (шістки шісток), а Садовий та УКУ (який просто загнав себе у глухий кут).

А якщо вигребуть Садовий та УКУ, то й вони вигрібуть ввічливої та лагідної пуссі від своїх господарів. У народі вже ходять чутки про таку рукоблудну акцію керівництва УКУ щодо гіперактивної діяльності Довженка біля Південного.

Вільне місто з музикою вільних людей все більше стає схожим на вільну касу Макдональдса, на яку і перетворився потішний Львів.

А щоб представники Альфа-Банку не особливо сумували після такого піару, то для них звучить хіт гурту Delegation "Oh Honey" з альбому "The Promise Of Love" (1977).

олександр ковальчук

Мітки: Alfa Jazz Fest, Альфа-Банк, Андрій Садовий, економічний бойкот регіоналів, Олександр Луканов, Олексій Коган, Отар Довженко, Петро Нек, УКУ