Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт львів

Понеділок, 2 червня 2014, 12:24

Сех просить звільнити в.о. директора аеропорту "Львів"

аеропорт львів

Голова Львівської ОДА Ірина Сех просить переглянути відповідність займаній посаді в.о. директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького» Михайла Радечного.

З відповідним листом Сех звернулася до міністра інфраструктури Максима Бурбака, передає прес-служба Львівської ОДА.

У листі, зокрема, йдеться про те, що 22 травня на позачерговому засіданні Ради трудового колективу авіапідприємства було висловлено недовіру фінансовому директору Радечному М.В. з приводу його діяльності на підприємстві.

Відтак, трудовий колектив вимагає призначення в.о. гендиректора підприємства відповідно до вимог Статуту Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького» – першого заступника генерального директора.

«Зважаючи на вищесказане та з метою зменшення соціальної напруги в регіоні, прошу Вас відмінити наказ Міністерства інфраструктури України про покладання обов’язків гендиректора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» з 24.05.2014 року на Радечного М.В. та покласти виконання обов’язків керівника підприємства на посадових осіб відповідно до вимог Статуту підприємства», – йдеться в листі голови Львівської ОДА.

Нагадаємо, раніше голова Львівської ОДА Ірина Сех погодила звільнення Романа Гонтарєва з посади гендиректора Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.