Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

військкомати

volynnews.com

Середа, 4 червня 2014, 11:19

Сех доручила перевірити районні військкомати Львівщини на корупцію

військкомати

Голова Львівської ОДА Ірина Сех доручила правоохоронним органам здійснити перевірку районних військових комісаріатів Львівщини з приводу можливих корупційних дій їхніх керівників.

Про це повідомив 3 червня на сесії Львівської облради перший заступник голови ЛОДА Йосиф Ситник, передає прес-служба Львівської ОДА.

Ірина Сех видала доручення, в якому зокрема йдеться про необхідність створення гарячих телефонних ліній, на які мобілізовані та їхні родичі можуть поскаржитися на діяльність військкоматів, медкомісій та інше.

Також голова ЛОДА доручила в.о. військового комісара області, головному управлінню охорони здоров’я адміністрації, начальнику головного управління МВСУ у Львівській області забезпечити координацію між силовими структурами з метою якісного виконання завдань із забезпечення обороноздатності держави.

Сех доручила в стислі терміни подати письмові пропозиції щодо проблемних питань матеріально-технічного забезпечення 24-ої окремої бригади для підготовки листа до Міністерства оборони України та інших органів влади. 

Правоохоронцям доручено забезпечити охорону громадського порядку в області під час відправки призовників та супроводу військової техніки. В

Прокуратурі доручено перевірити достовірність та законність рішень медичних комісій при РВК області щодо визнання непридатними призовників, згідно з поданими списками органів місцевого самоврядування щодо часткової мобілізації. Керівникам управлінь СБУ, МВСУ, військовому прокурору Західного регіону доручено здійснити перевірку РВК Львівської області щодо можливих корупційних дій керівництва.

Голови райдержадміністрацій мають надавати організаційну та ресурсну допомогу сім’ям мобілізованих військовослужбовців у час їх перебування в збройних силах України.

Нагадаємо, Львівська облрада надала військкоматам приміщення в оренду за 1 грн в рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.