Варіанти,  26 червня 2014

Коуби ДНР (ч. 4)

ДНР

І знову народна творчість українців не стоїть на місці під час АТО та ДНР та маневрує у візуальному напрямку.

Казковий донбаський люд моментально реагує на події сьогоднішнього дня медобірними лайками і тому ми підбираємо четверту партію коубів про ДНР та АТО (1, 2, 3 партії).

У них український нарід знову безцеремонно коментує події вчорашнього дня, щоб, принаймні, передбачати ситуації дня майбутнього.

Терористичні педики звинувачують Спанч Боба у терорі українського народу та стріляють назад замість того, щоб стріляти вперед і саме тому качають краще Петросяна та братів Пономаренків.

Донбаський нарід – мобільний та віртуальний і саме тому така візуальна творчість конкретних мас є живим свідченням їх повстання у межах дозволених совковим минулим.

Отож, любі друзі, знову вперед до творчого натхнення та фантазійного поєднання трагічного та смішного, що і є дотиком справжнього життя, хоча деяким вагітним та особливо вразливим пропонуються певні обмеження для перегляду цих веселих картинок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.