Міліціонери Львівщини полюють на мак та коноплю

Вівторок, 15 липня 2014, 12:58

Працівники міліції вилучили понад 35 тисяч рослин снодійного маку та 28 рослин коноплі загальною вагою понад 36 кілограм.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«Ми задокументували 82 факти незаконних посівів нарковмісних рослин і вилучили понад 35 тисяч рослин снодійного маку та 28 рослин коноплі, загальною вагою понад 36 кілограм», - повідомив начальник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олексій Душейко. 

Працівники міліції виявили та вилучили у 45-річної мешканки одного зі сіл Камянко-Бузького району, на присадибній ділянці близько 6 тисяч рослин снодійного маку. У мешканки Буського району понад 2 тисячі рослин, у 57-річної мешканки цього району близько 3 тисячі, а у Радехівському районі - понад 2 тисячі.

Зокрема, працівниками СБНОН Залізничного РВ ЛМУ ГУМВС виявили та вилучили рослини коноплі у кількості 16 штук, які 42-річний львів’янин вирощував у горщиках на горищі власного будинку. 

Аналогічне кримінальне правопорушення скоїв мешканець Миколаївського району, у якого виявлено та вилучено 12 рослин коноплі, які він вирощував для власного споживання.

 

Мітки: конопля, мак, міліція