У Львові складно купити дешеві квитки на матч Інтер Суперкубка

П'ятниця, 18 липня 2014, 17:34

Львів’яни скаржаться, що на очікуваний фінал Інтер Суперкубка практично не можливо купити дешеві квитки.

Касири «Арени Львів» повідомили журналісту «Варіантів», що вчора в касах стадіону квитків по 50 та 70 гривень неможливо було купити, так як в розпорядження касирів стадіону вони не надійшли.

Вони ж порадили купляти квитки цих цінових категорій через Інтернет.

Один з вболівальників поскаржився на неможливість купівлі найдешевших квитків в Інтернеті (на сайті «Gastroli.ua»), ні в касі.

«Варіантам» ситуацію прокоментував представник сайту «Gastroli.ua»:

“Квитки реально замовити на сайті, ми їх роздруковуватимемо на місці. В неділю-вівторок ми взагалі не продавали квитків. Вчора близько шістнадцятої години можна було купити квитки в один з секторів за 70 гривень.

Сьогодні можна було купити квитки в один з секторів (за ціною 70 гривень), однак вони були розкуплені протягом двадцяти-тридцяти хвилин.

Радимо Вам частіше оновляти наш сайт, щоб бачити.

Продаж відбувається залежно від того, як нам дає сигнал Прем’єр-Ліга. Коли ми дізнаємось що можна продавати квитки на якийсь сектор, то одразу це відображається на сайті. Ви замовляєте он-лайн, квитки будуть роздруковані на місці.”

Вчора керівник ГО «Завжди вірні» Тарас Павлів на своїй сторінці в соцмережі «Вконтакті» заявив, що продаж квитків для членів фанатського руху також буде обмеженим.

Нагадаємо, що у фінал Інтер Суперкубка України з футболу відбудеться у Львові 22 липня. Офіційне представлення трофею вже відбулось.

Мітки: Динамо (Київ), Львів, львів арена, Шахтар (Донецьк)