Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ФК Рух

fcrukh.com

Понеділок, 19 липня 2021, 14:00

Львівський Рух проводитиме домашні матчі на стадіоні Динамо в Києві

ФК Рух

Львівський футбольний клуб "Рух" проводитиме домашні матчі Україської Прем'єр-ліги на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського в Києві.

Про це повідомила пресслужба ФК "Рух".

Сьогодні, 19 липня, київський футбольний клуб "Динамо" дозволив львівському "Руху" проводити в Українській Прем'єр-лізі домашні матчі на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

"Нашому клубу дуже шкода, що такий клуб УПЛ як "Рух" опинився в ситуації неможливості проведення домашніх матчів як на своєму стадіоні, так і на інших стадіонах, які знаходять в безпосередній близькості від розташування команди" - зазначили в "Динамо".

В свою чергу, ФК "Рух" подякував "Динамо", за те, що клуб першим з поміж українських футбольних клубів висловив чітку позицію щодо переслідувань "Руху" з боку Української асоціації футболу.

Зазначимо, в п'ятницю, 16 липня, ФК "Рух" отримали заборону від УАФ проводити домашні матчі на тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича. 

Нагадаємо, Львівський футбольний клуб Рух висловлював готовність закритися через пониження категорії стадіону "Україна". ФК Рух незадоволений рішенням УАФ понизити категорію стадіону "Україна", де він планував проводити домашні матчі, оскільки не зміг домовитись щодо оренди "Арени Львів". А депутати Львівської облради закликали УАФ не створювати перешкод для функціонування стадіону "Україна" у Львові та проведення на ньому матчів Української Прем'єр-ліги.

Додамо, торік ФК Рух проводив домашні матчі УПЛ на стадіоні "Арена Львів", а у січні цього року Рух запустив власний телеканал та планує збудувати медіацентр. Президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської обласної ради Григорій Козловський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.