Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 24 листопада 2020, 18:15

24 листопада: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 24 листопада, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що цього дня світ відзначає День моржа, День еволюції, Міжнародний день вина "Карменер".

У Туреччині – День учителя, в США – День завоювання друзів і впливу на людей, День вашого унікального таланту, День сардин, День коричневих локонів, в Індії – День мучеництва гуру Тегха Бахадура.

Православна церква 24 листопада вшановує пам'ять преподобного Федора Студита. У народі вважається, що саме з цього дня починає стикнути земля. Інша назва свята – "Федір Заметуха".

Також українці цікавилися, що сьогодні у 4-му турі групового етапу Ліги чемпіонів київське "Динамо" зіграє проти "Барселони".

У турнірній таблиці групи G лідером є "Барселона", яка у трьох матчах здобула три перемоги. Слідом за іспанцями йде туринський "Ювентус", в якого 6 очок. "Динамо" і "Ференцварош" ділять третю-четверту сходинку, в обидвох колективів по 1 пункту.

Ці запити набрали понад 5 тисяч українців. 

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що: 

- На Пустомитівщині за добу зафіксували найбільше інфікованих на Covid-19;

- Коваль більше не очолює Буську РДА;

- На шахті "Надія" виникла вибухонебезпечна ситуація через накопичення метану

- Три фракції провели першу сесію новообраної Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.