Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Коваль

busk-portal.com

Вівторок, 24 листопада 2020, 12:43

Коваль більше не очолює Буську РДА

Олег Коваль

Володимир Зеленський звільнив Олега Коваля з посади голови Буської РДА, якого спіймали на хабарництві.

Про це йдеться у розпорядженні Президента України №514/2020-рп від 18 грудня 2019 року. 

Вчора, 23 листопада, президент Володимир Зеленський відписав розпорядження, якмим звільнив Олега Коваля з посади голови Буської районної державної адміністрації. 

"Звільнити Коваля Олега Васильовича з посади голови Буської районної державної адміністрації Львівської області згідно з поданою ним заявою" – йдеться у розпорядженні. 

Зазначимо, на початку листопада цього року Коваля спіймали на хабарництві. Посадовець вимагав за земельну ділянку талони на пальне вартістю більше 20 тис грн.Нагадаємо, Володимир Зеленський призначив Олега Коваля головою Буської РДА у грудні 2019 року. До цього свого призначення він був головою Заводської сільської ради Буського району, його обрали на цю посаду у 2015 році після місцевих виборів. До сільради пройшов як самовисуванець, однак був членом ВО "Батьківщина". 

Згідно із його декларацією про доходи за 2018 рік, Коваль заробив 102 527 грн зарплати, йому належить квартира у селі Заводське, будівля магазину у селі Переволочна на Бущині та торговий павільйон у Буську. З 2016 року Коваль їздить на авто Ford Fiesta 2016 року випуску вартістю 420 000 грн. Його дружина, Ліда Коваль, займається підприємницькою діяльністю і минуроліч задекларувала 558 154 грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.