Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ФК Рух

fcrukh.com

Четвер, 24 вересня 2020, 09:52

Козловський вирвав очко в Ахметова

ФК Рух

У матчі 2 туру української Прем'єр-ліги Рух та Шахтар зіграли унічию з рахунком 1:1.

Про це повідомляє футбольний клуб Рух на своїй сторінці у Фейсбуці.

У перенесеному матчі 2 туру української Прем'єр-ліги з футболу, який відбувся вчора, 23 вересня, на стадіоні "Арена Львів", Рух та Шахтар зіграли унічию з рахунком 1:1 через що Шахтар втратив два очка.

Цей матч був перенесений через виявлення коронавірусу у футболістів та технічного персоналу львівської команди.

Перший тайм обидві команди провели з достатньою кількістю небезпечних моментів біля обох воріт. На 47-й хвилині Рух повів у рахунку. Після прострілу з флангу від Андрія Кухарука Тарас Степаненко зрізав м'яча у кут власних воріт – 1:0. 

Після чисельної переваги над донецькою командою Рух намагався сконцентруватися на захисті власних воріт, але гол Шахтар забив. На 67-й хвилині після пасу від Тайсона Марлос розібрався з воротарем, і зрівняв рахунок у зустрічі – 1:1.

У підсумку Рух ділить очки з чинним чемпіоном України.

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. З липня 2019 року Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

З 15 червня Іван Федик став головним тренером львівського футбольного клубу Рух замість Юрія Бакалова, а домашні матчі футбольного клубу Рух у сезоні 2020/21 пройдуть на стадіоні "Арена Львів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.