Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ФК Рух

fcrukh.com

Вівторок, 8 вересня 2020, 10:00

У клубі Козловського вдруге зафіксували спалах Covid-19

ФК Рух

У львівському футбольному клубі Рух виявили п'ять випадків інфікування коронавірусом, матч з Шахтарем перенесли.

Про це повідомляє футбольний клуб Рух на своїй сторінці у Фейсбуці.

За результатами проведеного ПЛР-тестування у п’яти гравців та медичного працівника клубу виявили Covid-19. Через це дирекція УПЛ вирішила перенести матч 2-го туру Favbet Ліги Рух – Шахтар на 23 вересня.

"Спершу коронавірус виявили у двох футболістів. У цих гравців впродовж двох днів була підвищена температура. В четвер, 3 вересня, усі футболісти, тренерський штаб та персонал Руху знову здали ПЛР-тести. Згідно з отриманими результатами, коронавірус виявили ще у трьох гравців та одного медпрацівника клубу. Усі інфіковані через п’ять днів після зникнення останніх проявів коронавірусу знову пройдуть тестування на наявність Covid-19" – наголосив лікар Руху Михайло Проців.

Зазначимо, наприкінці червня у клубі вже підверджували спалах коронавірусу. Тоді інфікувалися троє футболістів та один працівник.

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. З липня 2019 року Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

З 15 червня Іван Федик став головним тренером львівського футбольного клубу Рух замість Юрія Бакалова, а домашні матчі футбольного клубу Рух у сезоні 2020/21 пройдуть на стадіоні "Арена Львів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.