У Львові чоловік провалився у каналізацію

Понеділок, 21 липня 2014, 10:43

Вчора, 20 липня, до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у Львові на пр. Чорновола, поблизу залізничного мосту у каналізаційний колекторі знаходиться 28-річний чоловік.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДСНС у Львівській області.

"20 липня о 23:44 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у м. Львові на пр. Чорновола, поблизу залізничного мосту у каналізаційний колекторі знаходиться житель сел. Жвирка Сокальського району, 1986 року народження. Повідомили про інцидент друзі хлопця. Згідно з їх повідомленням, троє друзів через допитливість спустилися у каналізаційний колектор. Один із хлопців послизнувся на впав у воду. Підземною течією каналізаційної системи потерпілого зносило у напрямку річки Полтва.

Рятувальники  негайно розпочали пошукові роботи. Через пів години потерпілого було знайдено.  

О 00:31 за допомогою рятувальної мотузки та висувної драбини рятувальники підняли хлопця на поверхню та передали працівникам швидкої допомоги", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулого року 10 жовтня, у Львові у каналізаційний люк упав хлопчик та загинув.

Тоді ж, 11 жовтня, розпочався позаплановий зовнішній огляд усіх каналізаційних та водопровідних колодязів, котрі перебувають на балансі ЛМКП «Львівводоканал», аби перевірити наявність люків.



Мітки: каналізація