Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pro-vincia.com.ua

Вівторок, 22 липня 2014, 15:26

Міліція викрила підпільний цех з виготовлення горілки

На Львівщині працівники міліції припини діяльність підпільної гуральні, яка діяла у колишньому складському приміщенні швейної фабрики. 

Про це Варіантам повідомила прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Припинили діяльність гуральні працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області, які виявили підпільний цех у колишньому складському приміщенні швейної фабрики. У тисяча літровій капроновій цистерні готувалась спиртова суміш, яка через систему фільтрів, за допомогою насоса, подавалась на розливочні місця.

Після розливання, на пляшки встановлювали одноразові корки, наклеювали етикетки та акцизні марки і пакували у паперові піддони. Далі продукція постачалась у торгівельні мережі Львова та області.

«Ми встановили, що організатором підпільної гуральні виявився 41-річний місцевий мешканець, який незаконно виготовляв  алкогольні напої», – повідомив заступник начальника відділу УДСБЕЗ Львівської області підполковник міліції Михайло Тесля.

Матеріали кримінального провадження передбаченого за ч.2 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України скеровані на розгляд до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.