Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фальсифікат

esbu.gov.ua

Середа, 20 грудня 2023, 12:19

На Львівщині виявили завод з незаконного виробництва оливкової олії

фальсифікат

Загалом детективи БЕБ вилучили понад 90 тонн підробленої продукції.

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Детективи БЕБ провели 20 обшуків у складах на території Києва, Львівської, Харківської та Дніпропетровської областей й виявили підпільне виробництво оливкової олії та соусів відомих італійських марок.

Використовуючи фірмове найменування та товарні знаки, фальсифікат продавали через мережу магазинів під виглядом оригінальної продукції.

Організували роботу заводу, на якому виготовляли підроблені товари, кияни та мешканці Львівщини. На складах та місцях продажу підроблених товарів вилучено понад 90 тонн оливкової олії та інших продуктів.

"Під час обшуку на території Львівської області виявлено та вилучено лінію з розливу оливкової олії, обладнання, тару, сировину та готову продукцію. Загальна орієнтовна вартість вилученого становить майже 7,5 мільйона гривень" – наголосили у Бюро економічної безпеки.

Наразі незаконну діяльність заводу із виробництва підробленої оливкової олії та точок продажу припинили. Триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 229 КК України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.