Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

універмаг на шевській

Середа, 30 липня 2014, 12:41

Судитимуть родича Садового, який занизив вартість комунальних приміщень на Шевській

універмаг на шевській

Правоохоронці завершили розслідування у кримінальному провадженні стосовно приватного оцінювача, який під час проведення незалежної оцінки занизив вартість комунальних нежитлових приміщень на вулиці Шевській, 1, у Львові.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Під час продажу комунальних приміщень на вулиці Шевській бюджету Львова завдали 2 млн. грн., повідомили в прокуратурі.

Встановлено, що вартість цього майна перевищує 9,5 млн грн., натомість останнім її визначено у сумі лише 7,8 млн грн.

Унаслідок таких дій посадовця, приміщення, площею 1,8 тис. кв.м, у центральній частині міста, були продані за заниженою ціною, а бюджет Львова недоотримав майже 2 млн грн.

Обвинувальний акт стосовно нього скеровано для розгляду по суті у Галицький райсуд м. Львова. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 500 тис грн.

Нагадаємо, як стало відомо Варіантам із джерел у правоохоронних органах, за збігом обставин приватний оцінювач виявився родичем мера Львова Андрія Садового.

Будівля за адресою вул.Шевська, 1 є пам’яткою архітектури місцевого значення (будівля Торгового дому 1912 року) і розсташована у межах історико-культурного заповідника Львова. Будинок входить до комплексу забудови західної сторонни від міської Ратуші і являється єдиною будівлею площі Ринок у стилі модерн).

У березня 2013 року Львівський апеляційний господарський суд залишив в силі рішення Господарського суду від 21 січня, відповідно до якого Управління комунальної власності Львівської міськради зобов’язано укласти з АТЗТ «Львівський універмаг «На ринку» договір купівлі-продажу на приміщення універмагу на Шевській, 1 у Львові.

У січні 2012 року депутати Львівської облради обіцяли повернути будинок на Шевській, 1 у комунальну власність міста та звернулися до прокуратури з вимогою стягнути заборгованість за оренду.





Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.