Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АТО

news.bigmir.net

Вівторок, 12 серпня 2014, 10:48

Другий батальйон 24-ої бригади їде додому із зони АТО

АТО

Другий батальйон 24-ої окремої механізованої бригади, який майже два місяці тримав оборону в найгарячіших точках на сході, сьогодні вирушає додому, на Львівщину.

Про це повідомила голова Львівської ОДА, передає прес-служба адміністрації.

«Сьогодні вранці заступник міністра оборони запевнив мене, що бійці другого батальйону 24-ої бригади розвантажили техніку в місці призначення і повертаються додому – до місця дислокації в Яворові. Мені повідомили, що за 18-19 годин вони прибудуть на Львівщину. Це той батальйон, який два місяці був на передовій, який зазнав великих втрат – є загиблі й поранені», – зазначила Ірина Сех.

За словами Сех, ОДА клопотатиме, аби всі воїни, які були в зоні АТО, отримали відповідний статус.

Нагадаємо, вчора, 11 липня, Сьогодні, 11 серпня, під будівлею Львівської облдержадміністрації зібрався пікет родичів військових, які вимагали відпочинку для військових 24-ої механізованої бригади.

Ірина Сех повідомила батькам військовослужбовців, що в суботу, 9 серпня, звернулася до президента та міністра оборони з проханням провести ротацію військових 24-ої окремої механізованої бригади або почергово надавати особовому складу відпустки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.