Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

леп

vkurse.ua

П'ятниця, 29 серпня 2014, 11:21

"Львівобленерго" створило Антикризовий енергетичний штаб оперативного реагування

леп

Створено центральний Антикризовий енергетичний штаб оперативного реагування, а також місцеві антикризові енергетичні штаби у районах електричних мереж для скоординованої роботи ПАТ "Львівобленерго".

Про це Варіантам повідомила прес-служба ПАТ "Львівобленерго".

Згідно з листом НКРЕ No4788/25/4714 від 08.08.2014р. наказом по Товариству створено центральний Антикризовий енергетичний штаб оперативного реагування, а також місцеві антикризові енергетичні штаби у районах електричних мереж (РЕМ) для скоординованої роботи ПАТ "Львівобленерго" в осінньо-зимовий період 2014-2015 років в умовах дестабілізуючих факторів.

Центральним Антикризовим енергетичним штабом оперативного реагування ПАТ "Львівобленерго" розроблено план першочергових організаційних та технічних заходів, спрямованих для забезпечення надійної роботи електричних мереж: визначені об’єкти енергообладнання, які потребують підсилення шляхом реконструкції, модернізації, ремонту та технічного переоснащення.

Визначено "вузькі місця", що потребують спільних дій та рішень з підприємствами, що надають послуги з тепло- та газопостачання, а також з виконавчою владою Львівщини.

Крім того, Національною енергетичною компанією "Укренерго" за погодженням із Міністерством енергетики та вугільної промисловості України введено графіки обмеження обсягів споживання електричної потужності в години максимального навантаження електромереж для енергопостачальних компаній України з метою забезпечення надійної роботи Об’єднаної енергетичної системи держави.

ПАТ "Львівобленерго" склало графіки обмеження обсягів споживання електричної потужності Львівщини, які є на погодженні у Львівській облдержадміністрації.

Графіки обмеження обсягів споживання електричної потужності можуть бути введені лише по спеціальному розпорядженню НЕК "Укренерго".

Для оперативного реагування на запити діє Антикризовий комунікаційний центр для представників ЗМІ з метою інформування цільових груп громадськості.

Нагадаємо, у звязку із кардинальним підняттям цін на газ, енегретики прогнозують масштабне викристання елекрообігріву населенням, що збільшить навантаження на електромережі.

Довідка.

У межах діяльності Антикризового енергетичного штабу оперативного реагування діє цілодобова ГАРЯЧА ЛІНІЯ — 0-800-50-15-68. Дзвінки з усіх телефонів безкоштовні.

Антикризовий комунікаційний центр для представників ЗМІ:

Контакти:

e-mail: vid_korp_zv@loe.lviv.ua

веб-сайт: www.loe.lviv.ua

телефон: (032) 239-20-73, (032) 239-20-72

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.