Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська політехніка

lvivposter.com

П'ятниця, 24 жовтня 2014, 12:50

Безробітний львів'янин "замінував" "Львівську політехніку"

львівська політехніка

24 жовтня до працівників міліції надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що батальйон «Лемберг» замінував головний корпус Національного університету «Львівська політехніка».

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

На місці події працювали фахівці, але вибухових речовин та пристроїв вони не виявили. З приміщення навчального закладу було евакуйовано 750 студентів та 50 викладачів.

«Проведеними слідчо-оперативними заходами ми за добу встановили особу та затримали чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування університету. Ним виявився 33-річний безробітний львів’янин», – розповів заступник начальника Львівського міського управління міліції – начальник кримінальної міліції полковник міліції Павло Гарасим.

33-річному чоловікові працівники міліції оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбачено ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, вчора було також "заміновано" будівлю Львівської ОДА. До слова, на Львівщині цьогоріч було понад 80 псевдозамінувань. Про більшість із них було повідомлено із зони АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.