Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Павлів

Середа, 29 жовтня 2014, 16:49

Європейська галицька асамблея відхрестилася від сепаратизму

Володимир Павлів

Голова ГО «Європейська галицька асамблея» Володимир Павлів прокоментував звинувачення у сепаратизмі від проросійських ЗМІ, зауваживши, що це був передвиборчий наклеп.

Під час брифінгу голова ГО «Європейська галицька асамблея» Володимир Павлів відкоментував рішення Галицької асамблеї приєднати три області до Європи, зазначивши, що то була «заказуха», яка розійшлась по українських проросійських сайтах, на російськіх сайтах, потім це вийшло за межі російського інформаційного простору.

«Ми вирішили проаналізувати для чого то робиться, виявилось, що на це є кілька причин: інформаційна атака проти мера міста Львова – Садового безпосередньо і посередньо проти його політичної сили «Самопоміч», оскільки це було за тиждень до виборів, а також очорнити і саму Європейсько-Галицьку асамблею, бо цю організацію начебто підозрюють у сепаратизмі.

Ми пропагуємо, що Галицький регіон повинен стати локомотивом євроінтеграційних процесів для України і фраза про те, що потрібно повернути Галичину в Європу було вирвано з контексту і додано до неї, що з натяком «без України».

Але натяків таких не було, ми не передбачаємо ніяких поділів України, ми передбачаємо тільки те, що Галичина, використовуючи свою колишню історію перебування в складі Європи повинна і може взяти на себе відповідальність очолити євроінтеграційні процеси в Україні, без будь-яких сепаратизмів, автономізмів і поділу» - зауважив Володимир Павлів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.