Правоохоронці Львівщини вилучили арсенал зброї та боєприпасів у пенсіонера

Вівторок, 19 червня 2012, 16:35

На Львівщині міліціонери виявили небезпечну знахідку - арсенал зброї та боєприпасів, які пенсіонер із Борислава зберігав у приватній квартирі. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

 

У п’ятницю, 15 червня, близько 16.30 години на підставі постанови Бориславського міського суду працівники Бориславського міськвідділу міліції провели обшук помешкання місцевого пенсіонера. Під час огляду приміщення було виявлено цілий арсенал зброї та боєприпасів, зокрема: комбіновану мисливську рушницю калібру 22 мм, яку він переробив під малокаліберну рушницю калібру 5,6 мм, два пістолета марок «Маузер» та «Зоракі» калібру 8 мм, 10 мисливських ножів, 150 патронів калібру 5,6 мм, 27 патронів калібру 16 мм, дві банки з пороховим зарядом «Сокіл» і 13 набоїв до газової зброї.

Вилучену зброю скеровано на дослідження в НДЕКЦ при ГУ МВСУ у Львівській області.

Сам пенсіонер пояснює, що зброю і боєприпаси зберігав з метою колекціонування. Також він зазначив, що частина зброї дісталася йому у спадок від брата.

На сьогодні розглядається питання про порушення проти чоловіка кримінальної справи за ознаками ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Мітки: ГУ МВСУ у Львівській області, зброя