Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Лопушанський

Понеділок, 19 січня 2015, 12:32

Андрій Лопушанський судиться з НАК "Нафтогаз України"

Андрій Лопушанський

24 лютого у Печерському райсуді Києва відбудеться судове засідання у справі екс-заступника глави НАК "Нафтогаз України", нардепа Андрія Лопушанського за поновлення на посаді.

Про це повідомляє видання "Турка – перлина Карпат".

24 лютого у Печерському райсуді Києва відбудеться судове засідання у справі екс-заступника глави НАК "Нафтогаз України", нардепа, члена фракції "Блок Петра Порошенка" Андрія Лопушанського, який судиться з НАК за поновлення на посаді.

Як повідомив глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, про це свідчить судова повістка про виклик до суду.

Згідно з документом, вудове засідання розпочнеться о 12:00.

Лопушанський був першим заступником Олексія Івченка – тодішнього глави НАК, був звільнений та поновлювався на посаді у судовому порядку.

Як зазначив нардеп від БПП Сергій Лещенко, тоді Лопушанський "так не хотів звільнятися, що, наприклад, в часи Януковича оформлював відпустку по догляду за дитиною. Виявляється, що і зараз, ставши депутатом, Андрій Лопушанський продовжує судитися, бо хоче повернутися на роботу до "Нафтогазу", - додав він.

Також Лещенко зазначив, що фракція БПП висунула Лопушанського членом делегації України до ПАРЄ, "і не просто членом делегації, а заступником Мустафи Джемілєва. Але потяг до нафти і газу бере своє".

Нагадаємо, самовисуванець Андрій Лопушанський переміг у одномандатному виборчому окрузі №125 (Старосамбірський, Турківський, Сколівський райони), з результатом 32.05% голосів виборців – опрацьовано 100% протоколів. 

У листопаді сорок працівників трускавецького санаторію «Женева» в один день відсторонив власник та вже новообраний народний депутат Андрій Лопушанський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.