Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Лопушанський

Середа, 29 жовтня 2014, 17:00

Лопушанський переміг в окрузі і отримує мандат нардепа (100% протоколів)

Андрій Лопушанський

Самовисуванець Андрій Лопушанський переміг у одномандатному виборчому окрузі №125 (Старосамбірський, Турківський, Сколівський райони), з результатом 32.05% голосів виборців – опрацьовано 100% протоколів. 

Про це повідомляється на сайті ЦВК.

Другим йде висуванець "Народного фронту" Тарас Зембіцький з результатом 19.67% голосів. Третім – чинний нардеп, висуванець "Свободи" Андрій Тягнибок з результатом 16.76%.

На сайті ЦВК повідомляється, що Лопушанський має вищу освіту, тимчасово не працює, є членом політичної партії Конгрес Українських Націоналістів, проживає в місті Києві

Нагадаємо, у інших мажоритарних округах Львівщини перемогли брати-олігархи Дубневичі, депутати Львівської облради Оксана Юринець, Тарас Батенко та Андрій Кіт, військовий Михайло Бондарпосадовець Львівської міськради Ірина Подоляк, екс-міністр охорони  здоров'я Олег Мусій, гендиректор ЗІКу Дмитро Добродомов, а також активіст Євромайдану та учасник АТО Богдан Матківський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.