Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

правосуддя

transkarpatia.net

Понеділок, 9 лютого 2015, 11:56

Садовий продовжує судитися з приватними перевізниками

правосуддя

Юридичне управління Львівської міської ради подало касаційну скаргу на рішення Львівського Апеляційного адміністративного суду, яким визнано незаконними дії Департаменту житлового господарства та інфраструктури по односторонньому достроковому розірванню договорів з компанією «Успіх БМ». 

Про це повідомила юрист компанії-перевезника Ірини Супрун.

29 січня Вищий адміністративний суд України відкрив касаційне провадження у даній справі. 

У своїй касаційній скарзі міська рада просить скасувати рішення апеляційної інстанції і залишити рішення Галицького районного суду міста Львова в силі, - повідомляє Супрун.

У ТзОВ «Успіх БМ» розцінюють такі дії міськради як елемент психологічного тиску. а адвокат пов'язує таке швидке прийняття касаційної скарги до розгляду із політичним впливом «Самопомочі» на судову гілку влади та певним лобізмом у найбільших київських кабінетах.

Нагадаємо, що народні депутати ще 17 грудня 2014 року звернулися до Генпрокурора Віталія Яреми з вимогою перевірити законність дій виконавчих органів Львівської міської ради стосовно одного з найбільших транспортних перевізників Львова та області - компанії «Успіх БМ» - у частині незаконного розірвання договорів на право здійснювати перевезення пасажирів у місті Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.