Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Виборчі дільниці

uainfo.org

Четвер, 19 березня 2015, 16:34

На Львівщині у 59 лікарнях встановлені виборчі дільниці

Виборчі дільниці

З 109 стаціонарних лікарень Львівщині, 59 матють спеціальні виборчі дільниці на постійній основі.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату ЛОДА Федора Алєйніковв, було узагальнено інформацію про стаціонарні лікувальні заклади, що існують на території області, в яких утворені спеціальні виборчі дільниці на постійній основі.

"В інших не утворювались у зв’язку із незначною кількістю ліжко-місць. Такі виборці включаються у списки на інших виборчих дільницях, а їхнє голосування відбувається з виїздом по місцю перебування хворих з використанням малих переносних скриньок", - сказав Федір Алєйніков.

На сьогодні поточна кількість виборців на спеціальних виборчих дільницях у стаціонарних лікувальних закладах становить 15 830.

Також було узагальнено інформацію щодо виборців постійно нездатних самостійно пересуватись. Загалом нині таких в області налічується 41 700, або 2,1% від кількості виборців.

Найвищий відсоток таких виборців зафіксовано у Перемишлянському і Старосамбірському районах – по 6,2%. Найнижчий у Моршині і Львові – 0,6-0,7%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.