Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маршрутки

П'ятниця, 27 березня 2015, 15:11

На виконкомі ціну на проїзд можуть підняти

Маршрутки

Група з вирішення питань пасажирських перевезень запропонувала підняти ціну на проїзд та скасувати обмеження щодо перевезення пільговиків.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні відбулось друге засідання робочої групи. Робоча група визначила такі позиції: перше – провести корегування тарифу на перевезення, друге – скасування рішення виконкому №115, третє – розпочати громадські слухання  щодо обговорення питання корегування тарифу. Найближче засідання виконкому відбудеться 30 березня, де це питання буде розглядатися.

До протоколу долучені усі пропозиції членів робочої групи, які будуть опрацьовані юристами, економістами і працівниками виконавчого комітету. Фактично усі пропозиції зводяться до трьох основних речей: процедура корегування тарифу, скасування рішення виконкому та пропозиція про громадські обговорення.

Слід зазначити, що громадські організації не несуть юридичної відповідальності, тому все сказане і написане ними треба пропустити через призму  законності», - зазначив голова робочої групи – в. о. першого заступника міського голови, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Віктор Пушкарьов.

Нагадаємо, робоча група для опрацювання і вирішення комплексу проблемних питань пасажирських перевезень у Львові була створена 23 березня 2015 року на виконкомі міськради. Тоді ж львівську мерію заповнили водії маршруток. Львівські перевізники ще у лютому вимагали від мерії скоротити час проїзду пільговиків та підвищити ціну до проїзд, щонайменше, до 5 гривень.

25 березня відбулося перше засідання робочої групи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.