Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Забудова у Винниках

Винники SOS

Середа, 22 квітня 2015, 14:03

У Львові – 13 незаконних забудов

Забудова у Винниках

У Львові появилася карта, де можна переглянути розташування незаконних забудов.

Про це повідомляє Тетяна Азарська у спільноті Varta1 на Фейсбуці.

«З сьогоднішнього дня ми переходимо до другого етапу формування об’єднаної мапи незаконних забудов. Ми отримали близько 20 анкет по будівлях, і нанесли їх на відповідну мапу», - йдеться у повідомленні.

До мапи незаконних забудов Львова потрапили забудови на вул.Богуна 11, вул.Дорошенка 53, вул.Єфремова 26, вул.Кравченко 8, вул.Карманського 30, вул.Кульпарківська 224, вул.Мідна - вул.Загірна, вул.Остроградських, вул.Повітряна, вул.Сахарова 70, пр.Шевченка 3, вул.Шептицьких 8, 10, 14 та вул.Винна Гора у Винниках.

Містобудівне законодавство порушують забудовники на вул.Порохова 20, вул.Пулюя 36 (40), вул.Стрийська - вул.Хуторівка та пр.Червоної Калини 109.

Мапу незаконних забудов можна переглянути тут.

Нагадаємо, як повідомляла спільнота «Винники SOS» на своїй сторінці у Фейсбуці, ЖК «Затишний дім» без дозвільних документів розпочав будівництво будинків на вул. Винна Гора у Винниках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.