Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Забудова у Винниках

Винники SOS

Середа, 22 квітня 2015, 18:09

У Львові на карті можна знайти незаконні забудови (оновлено)

Забудова у Винниках

У Львові появилася карта, де можна переглянути розташування незаконних забудов.

Про це повідомляє Тетяна Азарська у спільноті Varta1 на Фейсбуці.

«З сьогоднішнього дня ми переходимо до другого етапу формування об'єднаної мапи незаконних забудов. Ми отримали близько 20 анкет по будівлях, і нанесли їх на відповідну мапу», – йдеться у повідомленні.

До мапи незаконних забудов Львова потрапили забудови на вул. Богуна 11, вул. Дорошенка 53, вул. Єфремова 26, вул. Карманського 30, вул. Кульпарківська 224, вул. Мідна – вул. Загірна, вул. Остроградських, вул. Повітряна, вул. Сахарова 70, пр. Шевченка 3, вул. Шептицьких 8, 10, 14 та вул. Винна Гора у Винниках.

Містобудівне законодавство також порушують забудовники на вул. Порохова 20, вул. Пулюя 36 (40) та пр. Червоної Калини 109.

Мапу незаконних забудов можна переглянути тут.

Також у цей список потрапили забудови, які здійснює ТзОВ «Галжитлобуд».

Проте компанія надала Варіантам дозволи на будівництво від Інспекції державного архітектурного будівельного контролю та накази на затвердження забудови від департаменту містобудування Львівської міськради, які підтверджують законність будівництва.

На вул. У. Кравченко, 8 місто 6 листопада 2011 року надало забудовнику в оренду на 10 років земельну ділянку площею 6325,8 кв.м. на будівництво багатоповерхівки.

А 10 березня цього року львівська будінспекція дозволила будівництво житла на вул. Стрийській, 45 замовнику ТЗОВ «Леви міста», підрядником якого виступає ТзОВ «Галбудзахід».

Нагадаємо, як повідомляла спільнота «Винники SOS» на своїй сторінці у Фейсбуці, ЖК «Затишний дім» без дозвільних документів розпочав будівництво будинків на вул. Винна Гора у Винниках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.