Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шини під податковою

П'ятниця, 12 червня 2015, 14:58

Львів'яни триматимуть шини під податковою до 16 червня

шини під податковою

Громадські активісти очікуватимуть на оголошення результатів конкурсу з обрання керівника ДФС Львівщини до 16 червня.

Про це повідомляє спільнота Varta-1 на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Ми продовжити акцію в режимі "очікування" до вівторка 16 червня 2015 року без застосування радикальних методів захисту своїх громадянських прав.
У разі ігнорування з боку керівника ДФС України узгодженої позиції щодо кандидатури майбутнього очільника Львівської фіскальної служби та відсутності відповідного подання станом на 18.00 год 16 червня 2015 року залишаємо за собою право продовжити заплановані акції протесту", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 10 червня громадські активісти чергують під податковою на вул. Стрийській у Львові, вимагаючи якнайшвидше призначити керівника ДФС Львівщини.

А 11 червня голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до голови ДФС про призначення керівника податкової на Львівщині до 16 червня.

Також підтримав громадських активістів Комітет підприємців Львівщини. який звернувся до керівницитва ДФС України з проханням оголосити результати конкурсу на посаду начальника ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.