Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

червоноград

ostannipodii.com

Субота, 27 червня 2015, 12:22

Свобода провела чистку своїх рядів у Червонограді - виключено 12 депутатів

червоноград

ВО "Свобода" виключила з лав партії секретаря Червоноградської міської ради Павла Пилипчука, сімох депутатів цієї ради, чотирьох депутатів Сокальської районної ради та одного депутата Сокальської міської ради.

Про це повідомила прес-служба ЛОО ВО "Свобода".

Депутатів та керивника районної організації виключено за порушення партійної дисципліни ВО "Свобода", - роз'яснено у повідомленні.

Прізвища депутатів, виключених з лав ВО "Свобода": депутати Червоноградської міської ради Василь Котик, Олеся Кінах, Ольга Мочульська, Олег Чесниківський, Віктор Котик, Володимир Дубецький, Іван Чепіль, депутати Сокальської районної ради Роман Запісоцький, Богдан Шклянка, Ярослав Вітик, Оксана Голубець та депутат Сокальської міської ради Володимир Космина.

ЛОО ВО "Свобода" звернулась до виключених осіб із вимогою скласти депутатські мандати, оскільки їх було здобуто під брендом ВО "Свобода", а секретар Червоноградської міської ради має подати у відставку.

У листопаді 2014 року ВО "Свобода" виключила із своїх лав депутатів Львівської міської ради

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.