Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 30 червня 2015, 10:36

У Львові розпочали ремонт перехрестя вул.Гайдамацька-Замарстинівська

ремонт

Сьогодні у Львові на ремонт закрили останню частину вул. Гайдамацької.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Львівської міської ради сьогодні, 30 червня з 9:00 год. на ремонт закрили останню частину вул. Гайдамацької на ділянці від вул.Лобачевського до вул.Замарстинівської та перехрестя вул.Гайдамацька-Замарстинівська.

Нагадаємо, як повідомляли у міськраді, тут буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо.

На сьогодні у зв’язку з ремонтом для проїзду закриті вул. Промислова на ділянці від вул. Волинської до вул. Хмельницького та вул. Хмельницького на ділянці від пл. Криничної до вул. Гайдамацької і вул. Гайдамацька на ділянці від вул. Хмельницького до вул. Лобачевського.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Також,  у зв’язку з ремонтними роботами, внесено зміни у рух міських авобусів №9 та №20. Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр.Чорновола та по вул.Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.