Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

польські студенти

lviv.mfa.gov.p

Четвер, 9 липня 2015, 14:57

Польські студенти побували у Львівському архіві

польські студенти

До Львова приїхала група молодих дипломатів Польського інституту дипломатії.

Про це повідомила прес-служба Генерального консульства Республіки Польща у Львові.

Під час свого візиту до Львова, який відбувся 1-3 липня цього року група молодих дипломатів відвідала консульство Польщі, де зустрілася з генеральним консулом РП у Львові Ярославом Дроздом та представниками різних відділів цієї установи.

У консульстві стажистів зустріли Генеральний Консул та Посол РП в Україні Генрик Літвін, який саме в цей час перебував у Львові.

Студети відвідали також Державний архів Львівської області. З цією установою консульство веде посилену співпрацю в юридичній сфері, керуючи численну кореспонденцію від імені польських громадян.

Під час свого візиту до Львова студенти зустрілися також з представниками Товариства польської культури Львівщини.

Стажисти під час свого перебування у Львові також взяли участь у зустрічі Президента Польщі Броніслава Коморовського, який саме в цей час відбув візит до Львова, з представниками місцевої польської громади.

Нагадаємо, 2 липня у Львові відбулось урочисте засідання Вченої ради Львівського національного університету ім. Івана Франка з нагоди вручення диплому "Doctor Honoris Causa" Президенту Республіки Польща Броніславу Коморовському.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.